Makarska Rivijera

Za mene  je Makarska rivijera utočiste za sve one željne mira, dobrog odmora, prelijepih plaža, najboljeg noćnog života, dragih ljudi…

Turistička sezona počinje dosta rano i traje otprilike šest mjeseci.Velika je ponuda smještaja, od velikih hotela do privatnih kuća i apartmana. Svi se uvijek osjećaju dobrodošli i za sve postoji nešto zanimljivo i vrijedno dolaska. Mnogi se vraćaju više puta na ljetovanje u Makarsku, jer se naprosto zaljube u more, plaze i sve prirodne ljepote ovog kraja.

makarska smještaj apartmani

makarska smještaj apartmani

Grad Makarsku krasi i prelijepo svetište Vepric, posvećeno Gospi od Lurda u čijoj se oazi mira i prirode svi napune pozitivnom energijom. Poluotok sveti Petar posjećuju mnogi zaljubljeni gdje ostavljaju trag svoje ljubavi na ogradi, zaključavajući katanac sa svojim inicijalima koji simbolizira njihovu vječnu povezanost i ljubav.

Plaže su uvijek pune kupača koji mogu uživat u različitim sadržajima za zabavu. Djeca uživaju u toboganima, trampolinima, različitim sportskim aktivnostima od odbojke na pijesku, tenisa, stolnog tenisa, nogometa na pijesku, aquaparka, itd…

Beach bar Buba je jedan od glavnih objekata na plazi za partije dok je noću diskoteka u pećini Deep prepuna mladih koji se super zabavljaju i plesu do ranih jutarnjih sati.

Pored grada Makarske se nalaze i poznata manja turistička mjesta kao sto su Brela, Baška voda, Promajna, Bast, Tučepi, Podgora, i druga. Svako mjesto ima svoju marinu ili lučice, razne restorane, privatni smještaj, te prekrasnu plažu i čisto more.

Ako želite možete posjetit otoke Brač i Hvar te vidjeti bogatstvo koje pružaju samo otoci. Svakodnevno iz Makarske idu turistički brodovi sa organiziranim sadržajem i izletima prema Braču i Hvaru. Ti izleti su uvijek veseli, a turisti se vrate prepuni utisaka (plovidba, atmosfera na brodu, hrana, plaže, okusi i mirisi otoka i Dalmacije, suveniri, itd…).

plaža makarska more sunčanje

plaža makarska more sunčanje

Turizam je svake godine sve bolji i bogatiji, pa je tako i ponuda smještaja je sve bogatija. Apartmani Makarska je jedna od najtraženijih riječi na internetu kad se traži turizam u Makarskoj rivijeri, pa i šire. Vile Makarska, Apartmani Promajna, kuće za odmor, vile, vile sa bazenima, obiteljski hoteli, hoteli, luksuzne kuće i sadržaji… sve to i još mnogo toga ima za ponuditi Makarska Rivijera, najljepša i najbogatija destinacija na Jadranu, koja nudi sve i još mnogo više od toga.

Restorani u sezoni su uvijek puni, a u ponudi se može naći sve, od vrhunskih gastronomskih delicija pa do pečenjarnica u koje možete uživati u lokalnim specijalitetima kao što su ćevapčići sa ajvarom i slično.

Svakako vam toplo možemo preporučiti da posjetite jednu od mnogobrojnih konoba u kojima možete doživjeti kako su naši djedovi i pradjedovi živjeli (u kakvom okruženju) i kakvim su se jelima hranili. Dalmatinski pršut, riba, hobotnica, lignje, jako puno lokalnih (dalmatinskih) začina i ukusa zasladiti će vaš boravak te ćete poželjeti vratit se ponovo.

Sve navedeno, smještaj Makarska, apartmani promajna, izleti, Brač i Hvat, vile, kuće sa bazenom, luksuzni smještaj, rezervacija restorana i konoba, rent-a-bike, rent-a-skuter, rent-a-boat, i slično, možete dobiti u našoj agenciji Promajna Torus HR, smještenoj u Promajni, na samom ulazu. Posjetite nas i doživite pravi osjećaj Dalmacije i uživajte u vašem odmoru.