Brela apartmani

Smještaj Brela sastoji od Brela privatni smještaj i hoteli Brela.Najveći dio smještaj Brela nalazi se u privatnom smještaju Brela, Brela apartmani i vilama Brelima s bazenom. Brela nalazi se u najljepšem dijelu Makarske rivijere u obalnom pojasu srednje Dalmacije. Srednja Dalmacija i Makarska rivijera zadržati jednu od najdužih tradicija turističkih u Hrvatskoj.Makarska rivijera, koji mnogi smatraju najljepšom hrvatskom primorju, nalazi se u području gdje alpska i mediteranska klima spajanje

Brela apartmani

Brela apartmani

Brela Apartmani u blizini plaže i jeftini apartmani Brela su ponuđene na našim web stranicama www.promajna-tours.hr i www.dalmatinac-tours.com. Iz Brela, nije daleko do Makarske i Splita, dva regionalna centra i tranzitnih luka za prijevoz na otoke, kao i točke sjecištu važnih cestovnih veza. Brela ispod Jadranske magistrale, 15 km sjeverozapadno od Makarske i 45 km jugoistočno od Splita. To je nasuprot lijepe srednjodalmatinskih otoka Brača i Hvara.
Malo turističko mjesto Brela na Makarskoj rivijeri nudi kristalno more, šest kilometara od prirodnih pješčanih plaža, miris i ljepotu guste borove šume, brojne pješačke zone koje uhvate s pješačke površine uz obalu, do starih zaselaka, ponosni stare dalmatinske arhitekture, a sve do vrhova planine Biokovo. Brela postaje omiljena turistička destinacija, privlače putnike sa svojim more, otoke i plaže, poznate po svojoj netaknute i netaknute ljepote.

Brela su vrela ljepote zbog svojih prirodnih značajki: gusta borova šuma spušta sve do prekrasnih šljunčanih plaža i čistog mora. To je bio poznat kao jedan od najatraktivnijih turističkih mjesta u Hrvatskoj već nekoliko stoljeća. To je pobjednik thr europske ekološke nagrade “Plava zastava” za godine 1999-2001.
Zbog svog prirodnog i kulturnog naslijeđa, od samog početka svoje prošlosti naselje Brela ima važnu ulogu u turizmu Makarske rivijere. Danas naselje Brela nastavlja svoju dugu tradiciju u pružanju bi toursits na udobnog smještaja i gostoljubivosti svog stanovništva, stare dalmatinske kuhinje, vina, pjesme i zabave.

 

Plaža Punta rata, najljepša plaža u nizu Brelima plaža, privlači kupače kristalno čistim morem i hladovini stoljetnih borova.Plava zastava, nacionalni certifikat potvrđuje da je kvaliteta mora u skladu s najvišim ekološkim standardima, je još jedan dokaz čistoće mora. Američki časopis Forbes uvrstio plaže Punta Rata na svom popisu svjetskih 10 najljepših plaža. Ona je zauzela šesto mjesto u svijetu, a najljepša plaža u Europi. Plaža je šljunčana plaža, što ga čini pogodnim za obitelji s djecom.Plaža se održava po visokim standardima sa ležaljkama, suncobranima i tuševima.

 

Mnogi ugostiteljski objekti, restorani i barovi nalaze se u neposrednoj blizini plaže Punta rata. Preporučujemo Punta rata restoran u kojem možete probati dalmatinske specijalitete i mediteranska jela. Tu je i obilje privatnog smještaja u apartmani Brela,  Brela vila s bazenom i  Brela kuće za odmor. Ovisno o tome što vam je draže na našoj web stranici www.promajna-tours.hr i www.dalmatinac-tours.com možete rezervirati smještaj Brela. Za vaš ugodan boravak  vodi brigu o svojim putnička agencija Promajna tours.hr. Putnička agencija Promajna turs.hr za vas pripremili najveći izbor smještaja u Brelima  u Brela apartmani, vila sa bazenom Brela i kuće za odmor Brela.