Makarska rivijera Promajna Apartmani Palace

Malo dalmatinsko mjesto Promajna  Makarska rivijera je idealno za odmor i djecu zbog svojih malih uvala s pješčanim plažama. Promajna Apartmani Palace smješteni su u samom centru Promajne samo 50 metara od plaže. Promajna Apartmani Palace nudi svojim gostima širok raspon luksuznih apartmana Promajna. Svi apartmani su visoke kvalitete i moderno opremljen. Promajna ima dobru poziciju između Baške Vode i Makarske.

Makarska rivijera proteže se 60 km između gradova Brela i Gradac kod glavnog grada Makarske. Makarska rivijera je također poznat po impresivnoj Biokova, koja gleda na obalno područje. Makarska rivijera je duga stotinjak kilometara, koji se nalazi između velikih kulturnih centara Dubrovniku i Splitu, a zaštićen s morske strane otoka Brača i Hvara. To je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i jedan od najvažnijih magijskih obala duž Jadrana.

Makarska je jedno od najatraktivnijih destinacija na hrvatskom Jadranu. Duge šljunčane plaže, borove šume, gazirana voda i mirna uvala samo komadić njegovih znamenitosti. Grad Makarska leži na krivulji brišući Horseshoe Bay rese dva poluotoka Osejava i Sveti Petar i potpomognuti planinu Biokovo. Makarska geografski položaj je super za jednodnevne izlete u Split, Dubrovnik i Međugorje ili na otoke Brač, Hvar i Korčula. Makarska je dobra destinacija za odmor za sve one koji žele kombinaciju svega, od plaže do razumno živahnom noćnom životu, kao i malo avanture. Iz Makarske postoje i svakodnevno trajektom preko Sumratin na otoku Braču za one koji žele posjetiti hrvatske otoke. Tu je i širok šetalište duž linije zaljeva Makarske i plaže Makarskog za one koji vole hodati.

Ako želite ići na jutarnje šetnje na planine Biokovo i posjetiti gradove u podnožju Biokova u potrazi za odjecima iz prošlosti, otkrit ćete, zajedno sa sačuvanom arhitekturom u netaknutoj prirodi, skromnim kućanstvima poljoprivrednika i stočara i lijepo pogled na Makarsku rivijeru i otoke Brač i Hvar u daljini.

Makarska ima dugu turističku tradiciju i svi gosti su dobrodošli da prisustvuju i brojni kulturno-umjetničkih događanja i lokalne svečanosti koje se održavaju tijekom ljeta.
Makarska kao središte Makarske rivijere, poznat je i po mediteranskom duhu na svojim ulicama tijekom ljeta, duge šetnje uz prekrasne plaže duž poluotoka i večernje zabave s ulice događaja i diskoteke. Makarska će pokazati svoju kulturnu baštinu vodeći posjetitelje kroz kamenite ulice, na glavnom gradskom trgu Kačićev Trg gdje će se osjećati grada puls, a prema Franjevačkom samostanu, koji je riznica povijesti grada, gdje možete posjetiti prostorna privlačnost Malakološka muzej.

Makarska rivijera Promajna Apartmani Palace

Makarska rivijera Promajna Apartmani Palace

Makarska rivijera je jedno od najsunčanijih dijelova Sredozemlja sa prosječno 2700 sati godišnje. Dugim, toplim ljetima, sati i sati neprekidnog sunca, topla kristalno čisto more i blago strma obala čine pogodna destinacija za obiteljski odmor. Pozivamo vas da posjetite Makarska rivijera i našem malom mjestu Promajna i boravak u našim apartmanima PALACE Promajna.